Jeg vil dykke

Og det skulle vi egentlig. Martin og Stian hadde planlagt en dykkertur uten at jeg visste om det, og i dag dro vi til Måløy for å leie utstyr. Det var skikkelig nedtur å komme dit og få vite at de ikke kan leie ut noe før om fire uker pga kurs. Da måtte vi droppe de fantastiske planene om å dra til Selje. Menmen, det kommer flere anledninger.
scubadivers7820832
For at turen ikke skulle bli helt bortkasta sørget vi for å ta en tur innom elkjøp. Der hadde de nemlig et sett med servise på tilbud, så nå har vi noe å spise på og drikke av når vi flytter.

Apropos flyttinga, så gleder jeg meg noe enormt! Det er forferdelig slitsomt å dra frem og tilbake mellom min og Martins familie hele tiden, og jeg klarer jo ikke å holde orden på noe lenger.

Da vi kom tilbake fra Måløy var det tid for å spise middag. Toril hadde laget en herlig grateng med steinbit (fanget av Stian, selvsagt), blåskjell, scampi, poteter, løk og rømme. Kjempegod oppladning til en lang kveldsvakt på jobb!

Hva gleder du deg til for tiden?

8 kommentarer

Rebecca

09.aug.2008 kl.00:15

Jeg gleder meg masse til September :D

Rebecca

09.aug.2008 kl.00:18

Da skal jeg få være med Malene igjen:D
..ja, tigeren er dritkul, men egentlig mest søt ;-)

auroraen

09.aug.2008 kl.00:55

åhh mye å glede seg til.. om man tar tid til å sette seg ned å tenke.. :) jeg husker når jeg flytta.. det var gøy.. tok det i vinterferien lykke til med flytting. eneste var at jeg flytta alene.. og det ser det ikke ut til at du skal.. spennende! :) har lyst til å flytte igjen jeg.. men men oslo er ikke stede å være om man vil det.. xD høye priser og overflod av desperate studenter.. :P

Sol Andrea

09.aug.2008 kl.01:14

Jeg skal nok ikke flytte alene, nei. skal heller ikke ut av bygda, men det gjør ikke så mye, for det er deilig å komme seg ut av huset hjemme, bare:p

Skjønner det der med oslo, ja..jeg tror jeg skal satse på Bergen eller Trondhjem når jeg skal flytte for alvor, men det får vi ta som det kommer:)

Merete

10.aug.2008 kl.07:02

gleder meg ikke til så mye, gleder meg til noe, men veit neimen ikke hva det er til. Hørest sikkert helt rart ut, men slik er det bare ;)
Liker bloggen din :)

Mariell

10.aug.2008 kl.17:01

299,- på Gina Tricot :-)

Odd M

10.aug.2008 kl.22:18

Du MÅ bare dykka!!! Bra!! Bra!!
Eg glede meg t å reisa på jobb i mårå. Ska reisa t Karibien på båt, og vere der i 2,5 mnd... har gleda meg i 7 år!!!

Sol Andrea

10.aug.2008 kl.22:23

Det høres virkelig herlig ut!
Skjønner godt at du gleder deg til det:D

Skriv en ny kommentar

hits