Jeg er shitfacefuckingslei av å jobbe

Ja, i dag fikk jeg nok. Har jo jobba nesten hele tiden siden jeg kom hjem fra Egypt. Det er i og for seg greit å jobbe og tjene penger, og jeg er veldig glad for at jeg i det hele tatt har en jobb, men det blir kjipt i lengda. Spesielt når jobbinga hindrer meg i å gjøre andre ting som er en smule mer spennende.

Reise til bergen, for eksempel. Det har jeg veldig lyst til. Men så sa jeg ja til å jobbe i dag, og akkurat i dag spurte Ingeborg om jeg ville være med til Bergen. Det hadde blitt mye billigere enn vanlig, for vi kunne sitte på med broren hennes. Jeg har så lyst! Nå er det jo for seint uansett da, men siden jeg har fri på onsdag og torsdag kunne jeg teoretisk sett reist dit i morgen ettermiddag. Og jeg trenger å dra på IKEA.

Hvis jeg vil/kan bruke pengene mine på det, vel å merke. Var for sein med å levere skattekort nå som jeg skifta jobb, noe som innebærer at jeg ikke har fått lønn siden 1.juli, og ikke kommer til å få før 10. september. Det er lenge, det :O

Men søren heller. Jeg kom på mens jeg skreiv nå at jeg skal ha kjøretime på torsdag. Og så jeg som hadde tenkt til å spørre dere om jeg skulle reise eller ikke... jaja...

Har du tenkt deg noe sted sånn i siste liten før skolen begynner igjen?

(Jeg elsker overskrifta mi)

2 kommentarer

Ida

12.aug.2008 kl.09:26

Jepp! Til Fiskå:P Hehehe

Ida

12.aug.2008 kl.17:28

Jaaa;) Men han hakje sagt skjøl: Gratulere med jobben. Hehe, men han sa det som om at eg hadde fått den, men vetje når;) Skal bort i måra og prate om time greier og sånn!

GLAD:D

Skriv en ny kommentar

hits