Stakkars vesle datamaskinen

Jeg har en fin liten HP-laptop. Den er så liten at folk som ser den som regel utbryter "neimen! hvorfor er dataen din så liten?!". Men til tross for en heller beskjeden størrelse, så har jeg knyttet meg til denne fine lille maskinen. Den er lett å bære (veldig fint når man skal gå til skolen), og tar liten plass uansett hvor den er. Dessuten har den jo faktisk fulgt meg siden konfirmasjonen, som var i mai 2005.

Med andre ord er dette vidunderet blitt så gammelt som tre år og tre måneder. Det er ganske mye til en laptop å være. I alle fall i mine hender. Det skal nevnes at den har fungert så og si perfekt, til tross for at den har vært utsatt for ymse dørkarmer og gulv opp gjennom årene. Jeg er nemlig forferdelig klønete, så det er ikke sjelden at jeg går på ting eller mister noe.

Men i dag trodde jeg det hele var over. Jeg hadde satt fra meg maskinen på skrivepulten, og måtte løpe for å slå av en vekkerklokke som noen hadde slått på. Selvsagt snublet jeg i strømledningen, og dataen deiset ned i gulvet fra en meters høyde. Jeg fikk en stor klump i brystet med en gang jeg hørte braket som fulgte, og løp tilbake for å undersøke hvor stor skaden var. Det var en diger sprekk langs hele den venstre siden, og USB- og Patch-inngangene så ut til å ha blitt trykket litt inn.

Men som det vidunderet den er, hadde maskinen verken slått seg av eller sluttet å fungere på noen annen måte!
Allting er som det pleide, bortsett fra at den spriker på venstre side. Jeg synes det er litt utrolig at jeg fremdeles kan sitte her og skrive på den, for den har jammen vært gjennom mye!

:D

3 kommentarer

sleepwalking

12.aug.2008 kl.21:19

Haha, er ett under at min lever enda også. x) Du er ikke den eneste som er klønete. ;p

LilleDotten

13.aug.2008 kl.00:32

haha, så bra at den fortsatt funker! :D

sODDfashion

13.aug.2008 kl.14:04

Ja! Vi har kjempelyst til å se og blogge sko! :D

Skriv en ny kommentar

hits