Kjøre, kjøre og atter kjøre

Nå nærmer oppkjøringa seg med stormskritt. Jeg har ikke hatt kjøretimer hos kjøreskolen siden før sommerferien begynte, så da jeg skulle ha det i går var jeg passe smånervøs på forhånd. Bedre ble det ikke da det viste seg at den oppkjøringsdatoen jeg hadde fått var feil. Plutselig er dagen mye nærmere enn den skulle være.

Heldigvis gikk kjøretimen bra. Kjørelæreren min hadde veldig lite å pirke på, noe som egentlig bare øker forventningspresset som jeg har hengende over meg. Men jeg må nok bare ta det som det kommer.

Resten av gårsdagen ble fylt av filmtitting. Først så vi Fear and Loathing in Las Vegas oppe hos Stian. Jeg har sett den før da, men Johnny Depp er genial i den filmen, så det er ikke noe problem å se den flere ganger:D

Da vi kom hjem så vi Beowulf, som egentlig var eklere enn jeg hadde forestilt meg. Og så hadde jo Danmark plutselig fått fjell!

Senere i dag skal jeg på jobb. Jeg MÅ slutte å bruke lang tid på å forberede meg mentalt. Hele formiddagen blir ødelagt fordi jeg bare tenker på at jeg skal på jobb senere.
Hva gjør du for å forberede deg på jobb?

5 kommentarer

Ida

15.aug.2008 kl.12:50

Eg grua meg til teori!

Eg gleda meg til å i det heile tatt begynde å jobbe eg:D

Ida

15.aug.2008 kl.12:57

Håpe det! Skal lese litt i helga..
Hihi, kanskje du blir brilleslange du og!

Ida

15.aug.2008 kl.15:12

Det spørs no kor dårlig syn har;)

henrikke

17.aug.2008 kl.09:13

så søt blogg du har! masse fine antrekk. linker deg jeg?

eloquentia

18.aug.2008 kl.00:44

Åh, jeg har oppkjøring i morra..!

Jeg pleier å kle på meg før jeg drar på jobb, jeg føler det gir meg en viss autoritet når jeg møter mennesker.

Skriv en ny kommentar

hits