Bursdagsfeiring på høyt nivå

Etter jobb i går dro jeg i bursdag til Marielle. Hun ble 18 år på onsdag, og i går var det skikkelig storfeiring i den middels store leiligheta hennes. Det var kjempegøy!
dsc01211
Gratulerer med overstått, jenta vår!<3

Da de andre bestemte seg for å gå på puben, tenkte jeg at jeg skulle dra til Stian (som har bursdag i dag) for å slå meg sammen med dem. Men da jeg kom dit var alt mørkt og stille, og jeg skjønte ingenting. Martin hadde jo dratt dit tidligere for å feste, og jeg hadde selv vært inn der tidligere på kvelden, og sett dem sitte og drikke.

Heldigvis dukket plutselig Toril opp. Hun hadde vært på jobb, og skulle opp til Pål for å drikke sammen med de andre. Jeg satt på med henne, og vi kom opp dit rett før klokka ble tolv. Toril hadde kjøpt muffins og lys med musikk, og i det det ble søndag, sang vi for Stian.

n58017642412801849848
Gratulerer med 24-årsdagen, Stian!

Etter hvert begynte folka oppe hos Pål å dra på puben også, og de ble kjørt. Men av en eller annen grunn bestemte Toril og jeg oss for å spasere nedover i stedet. Det er et bra stykke å gå, og siden vi somla fælt, så enda det med at vi fikk være på puben i ti minutter før de stengte.

Nachspiel gadd vi ikke å leite etter, så Toril, Stian, Martin og jeg gikk hjem til dem. Toril hadde glemt husnøklene (sannsynligvis i bildøra oppe hos Pål), så Stian og Martin hadde krøpet inn kjellervinduet da Toril og jeg kom. Vi lurte litt på hva vi skulle finne på når vi først var kommet inn, men siden det var bursdag på gang, bestemte Toril og jeg oss for å lage kake. Mens vi var oppe på kjøkkenet begynte det å hyle og smelle noe jævlig nede i kjelleren, og da hadde Martin og Stian satt i gang med å fyre opp raketter!

Hele kjelleren og stua oppe ble fylt med røyk, og det tok selvsagt ikke lang tid før brannvarsleren begynte å skrike. Heldigvis fikk vi guttene til å gå ut etterhvert, for hvis ikke hadde vi vel blitt røykforgifta hele gjengen.

Kakene vi lagde ble kjempebra. I alle fall så de sånn ut (vi smakte faktisk ikke, så flinke som vi er).

dsc01212dsc01213
Gutten i røyken?                         Kruttflekker i pipa

Til slutt i dag vil jeg komme med et drikketips:
 Koskenkorva Peach (21% alkohol)
+Fun iste fersken
+ vann
= Kjempegodt!2 kommentarer

Desirée

24.aug.2008 kl.23:11

+ vann? ;o Makan. Hihi.
Høres ut som en god helg, kanskje jeg skal teste ut drikketipset ditt en gang? :D

Sol Andrea

24.aug.2008 kl.23:48

Ja, for isteen blir jo kjøpt konsentrert, sånn som saft;)

Det er supergodt:D

Skriv en ny kommentar

hits