Supersøndag!

Søndag betyr ikke at man får sove lenge. I alle fall ikke denne søndagen. Jeg kava meg ut av senga klokka 08.02, for å ha ekstra god tid før kjøretimen som skulle være klokka ti. Som vanlig startet jeg dagen med sløv nettsurfing og en kopp kamillete, før jeg gikk ut og møtte kjørelæreren min. Kjøretimen gikk veldig fint, den. Helt til vi skulle kjøre opp til biltilsynet og ta den siste sikkerhetssjekken.

Da jeg kjørte ut av rundkjøringa ved Statoil og skulle opp i fart på hovedveien, nektet bilen å lystre. Jeg tråkket gasspedalen i bånn uten at noe skjedde. Det første som slo meg var jo at jeg kunne ha bomma på giren, men neida, motoren ruset ikke en gang. "Ka e de so skjer no da?" spurte jeg høyt. Sannsynligvis mest til meg selv.
"Ka so skjer? Skjer det nåke da? Ta og gje på no, og kom deg opp i femti før dei kjøre i ræva på oss her!" svarte kjørelæreren fra passasjersetet. "Jamen, eg gjer no på, men de skjer ikkje en drit!" Jeg ble litt småstressa, og forsøkte å sette den i første gir. Heldigvis fungerte det.

Straks vi var kommet over bakketoppen skjedde det imidlertid en gang til. "Eeh, Sol.. Ta å køyr ut te sida her, du..Her e de nåke rart nåke..". "Ja, de e jo de eg sei, jo!"
Vi ble stående i en halvtime og lure på hva det var. Det lyste jo et ikon i dashbordet, men instruksjonsboka sa bare "kontakt autorisert Toyota-forhandler", så det hjalp oss jo ikke noe særlig. Etter et par telefonsamtaler fram og tilbake kom vi til den konklusjonen at det måtte være noe med elektronikken i bilen. Vi kunne bare prøve å kjøre med det. Heldigvis gikk det greit videre, men det var interessant med litt action på kjøretimen!

dsc01250dsc01259
Ellers i dag har jeg hatt min første treningsøkt etter bihulebetennelsen. Sannsynligvis var det litt for tidlig enda, men det var deilig å komme seg ut i frisk luft og opp på sykkelen. Jeg prøvde meg på en liten styrkeøkt da jeg var vel hjemme igjen, men som du kan se på bildet var veslekatten hjemme veeeeeldig nysgjerrig, og klatrer oppå meg uansett hva jeg gjorde.

Jeg fikk likevel tid til å teste om jeg fremdeles greier spagaten. Det holdt hardt, men jaggu gikk det! Jeg har lyst til å trene meg tilbake til det nivået jeg var på før, selv om det kan bli en vanskelig oppgave.

Nå prøver jeg å skrive norsk sakprosaanalyse. Det går umåtelig treigt, men jeg og Flush har det ganske koselig i senga^^
dsc01270dsc01271dsc01272
Har du hatt en spennende søndag?

3 kommentarer

sylvia stephanie

01.sep.2008 kl.11:15

jeg jobbet i 15 timer, dobbelvakt, så har hatt en litt slitsom søndag kan du si;)

melliott

01.sep.2008 kl.17:07

Ææh, jeg var syk i går jeg! Men mamma kom med to nybakte brød og lille hund, så de ble bra likevel ;)

Ingeborg

02.sep.2008 kl.08:56

Nei, berre at eg, Ida og Marielle ska sove på rom-
v du vere me ? :)

Skriv en ny kommentar

hits