Busskluss

For å være ærlig er det vel mest romkluss. For et par uker siden skrev vi oss nemlig opp på romlister til Prahaturen. Vi fikk beskjed om at det var firemannsrom på hotellet, og derfor skrev Ingeborg, Ida, Marielle og jeg oss på et rom sammen. I tillegg til det skulle vi sove på samme lugar, og sitte sammen på bussen.

Men i dag fikk vi plutselig beskjed om at det var tremannsrom i stedet. Derfor hadde lærerne tatt bort den som sto nederst på hver rom, og plassert  "outsiderne"  sammen på tilfeldige rom.  Gjett hvem som sto nederst på vårt rom, da! 

Så nå har jeg enda opp med to stykker som jeg aldri tilbringer tid med til vanlig. Jeg kjenner ikke dem noe særlig, men de er veldig gode venner. Skal tro hvem som blir utafor da..

I tillegg har det rommet som jeg bor på, og rommet til Ida, Marielle og Ingeborg havna på hver sin buss. Det betyr at jeg ikke får sett dem hele turen nedover, og i stedet må høre på skolen mest høyrøsta jente i time etter time (jeg nevner ikke navn). Faen altså!

Men det verste av alt er jo at det ikke er første gangen dette skjer. På Polen-turen i fjor sommer ble akkurat det samme gjort. Jeg ble tatt bort fra "min" lugar, og i stedet plassert sammen med to "ukjente". Er det meg det er noe feil med?

Jeg får trøste meg med at vi ikke skal være så mye på rommene. Bussen, derimot, der får vi maaange timer.

vindimg0234img0078
Noen små glimt fra fjorårets Polen-tur

Her er forresten hotellet vi skal bo på. Hva synes du?

4 kommentarer

Ingeborg

15.sep.2008 kl.17:58

Vi får kanskje skifta buss:D

Anette

15.sep.2008 kl.20:49

Så kjipt det hørtes ut da. Håper det ordner seg :-)

Anne-Lill

21.sep.2008 kl.21:44

Dei to fyrste bileta der gav meg veeldig assosiasjonar til Titanic :p

Sol Andrea

21.sep.2008 kl.22:07

Haha, du kan jo gjette kva vi etterlikna då:p

Skriv en ny kommentar

hits