Sol, ditt surrehue!

Jeg greier søren ikke å passe på noenting, jo. Jeg gikk på jobb i dag uten mobil, noe som er ganske teit av meg siden det er eneste klokka jeg har til daglig. Dessuten fikk jeg jo ikke sendt melding til mamma om at hun måtte komme med penger til meg, i og med at jeg hadde glemt lommeboka.

Da jeg kom hjem fant jeg ut at lommeboka ikke bare var glemt. Jeg vet faktisk ikke hvor den er. Mamma påstår hun har sett den i dag, men jeg tror mest at den ligger igjen hos Martin (ikke det at jeg aldri tar feil, da). Jeg har også oppdaget at jeg mangler en stropp til den beste Bhen min. Jeg vet at jeg har lagt den et sted for ikke å glemme den, men jeg aner ikke hvor det er...

Det verste er egentlig at jeg ikke har glemt noe mer i dag enn det som er vanlig for meg. Hvordan skal dette gå når jeg må passe på tingene mine selv i Praha? Hvis jeg har funnet lommeboka innen vi reiser, da....

Jeg er i alle fall kommet i gang med pakkinga. Halvfull koffert er målet, men jeg tipper jeg ender på "sitte-på-lokket-for-å-få-glidelåsen-igjen"-stadiet.

Mormor har kjolen min nå. Jeg er spent på resultatet:D

2 kommentarer

Anette

20.sep.2008 kl.23:08

Sånn kan det gå, hehe :-b Har noen slike dager selv, og da er det godt å ha mamma :-b

eloquentia

21.sep.2008 kl.04:48

Jeg stemmer for utviklingen av en gps med et antall medfølgende radiosendere. Du fester dem på ting du ikke vil miste, nøkler, mobil, lommebok, dyre jakker, bagasje, bilen, båten, båtmotoren, pc-en, bilder, vaser, kjæledyret og brevet som det er viktig at kommer fram. På den måten har du mulighet til å vite akkurat hvor i verden tingene dine befinner seg til enhver tid.

De må selfølgelig merkes med digitaleserienummer, slik at en kan få fatt på de som måtte finne på å bruke dem til å overvåke andre.

Enkelt, genialt, og jeg ville kjøpt det.

Skriv en ny kommentar

hits