Om to dager er jeg i Praha!

Nå er det bare en og en halv time til jeg må være klar til å reise til Praha. Jeg ligger egentlig godt an, for jeg kommer ikke på mer som jeg ha med. Jeg vet ikke om det er et tegn på at jeg er ferdig, eller et tegn på at jeg har glemt noe. Jeg ville ikke satt penger på det første.

praguebridges

Praha!


Absolutt alle jeg har snakket med som har vært der sier at det er en fantastisk by. Jeg tror dem. Det ser jo herlig ut, gjør det ikke?

Mamma spør meg hvert femte minutt om jeg er reisesyk. "Nei," sier jeg, og hun sukker. "Kan du ikke pakke ferdig da, Sol?". "Joda," svarer jeg og setter meg til å skrive blogginnlegg. Mamma er alltid reisesyk, selv når hun ikke skal ut og reise selv.

Jeg gleder meg noe utrolig til denne turen!

Nå skal jeg spise litt mat, før jeg går gjennom det jeg skal ha en siste gang. Deretter skal jeg sitte på buss i mange timer. Først herfra til Oslo, så blir det båt fra Oslo til Kiel, og deretter buss videre til Praha. Det kan bli interessant, når halve turen kommer til å foregå i bakrus.

Men dessverre, kjære lesere, betyr denne turen at jeg ikke kommer til å skrive mer på en uke. Kanskje får dere en oppdatering hvis jeg kommer over en internettkafe, men sannsynligvis hører dere ikke noe før jeg er tilbake i Norge. Da skal dere få masse bilder, samt mine (forhåpentligvis mange) nye innkjøp.

Ha en fin uke, alle sammen!

10 kommentarer

Elizabeth.

21.sep.2008 kl.21:20

God tur da :D
Håper du koser deg i Praha :)

Idunn

21.sep.2008 kl.21:34

God tur!
Har kjempelyst å reise til Praha selv ^^

nm

21.sep.2008 kl.21:44

Er kjempefint i praha:)

metallicatrollet

21.sep.2008 kl.22:05

god tur til praha. har aldri vært der selv, men kunne godt tenkt meg det. :)

21.sep.2008 kl.22:17

Jeg flytter til Praha på onsdag - kanskje vi møtes ;)

Charlotte

21.sep.2008 kl.22:23

Hørt det er fint der :)

eloquentia

21.sep.2008 kl.22:25

Jeg er helt og holdent på din bølgelengde, både med tanke på eiendomsmessig orden og i det at jeg er enig i at designet ikke er helt-- meg. Men det siste skal rettes på, vær du sikker!

Tror faktisk at minimalistisk buddhisme er en religion som passer fint for oss distré plebeiere. Ta vare på deg selv i en av Europas vakreste byer.

Chimamanda

21.sep.2008 kl.23:35

God tur! Kos deg masse!

Marthe

22.sep.2008 kl.09:34

og så er det jo så billig der:D har noen venninner som var der og de sa det var utrolig bra uteliv;)

Ida

22.sep.2008 kl.16:54

Praha er DIGG! Var der i sommer med koret.
Om du vil shoppe så er New Yorker plassen. Driiitbra! (kanskje litt seint å sei no?) :)

Skriv en ny kommentar

hits