Sorry, bandgeeks, dere er ikke gode nok

I alle fall ikke for russekroa her på Eid..
Som jeg skrev i forrige innlegg lurte jeg på hva slags nerd jeg skulle kle meg ut som på russekroa denne uka. På plakatene står det nemlig: "kleskode er NERD".

Dessverre er ikke alle typer nerder inkludert. På vår fest er det nemlig bare SKOLENERDER som får komme inn.
Etter min (og de fleste andre i klassens) mening blir dette som å ha superheltparty der alle må kle seg ut som supermann. Men det må visst til, for hvis ikke kan folk finne på å bruke fantasien sin.

Men som anonym så fint påpekte det: "på plakaten står d at du skal vere nerd,
som i skulenerd. ikkje sånn som du oppfatta d. sry mac".

Tusen takk for forslagene, Miriam:)

22 kommentarer

Ida

20.okt.2008 kl.21:17

Du trenge no ikkje vere så negativ. Det blei bestemt på russemøtet at temaet skulle vere nerd: og da i form av skulenerd. So da syns eg alle skal følge det. Og viss man kler seg ut som darth wader so trur ikkje eg so mangen forstår at det e snakk om en starwars nerd. Da kan man jo kle seg ut som ei prinsesse fordi man e prinsessenerd. Da blir det meir ett kostymeparty. E jo kjekt viss alle klær seg med heilt samme tema, berre med forskjellige sveisa, kle og brille.

Og foresten på superheltparty e jo det masse meir en supermann man kan kle seg ut som:)

anonym

20.okt.2008 kl.21:22

ikkje ver so jævla sta sol. slutt å grin og get over it.

Ingeborg

20.okt.2008 kl.21:27

Kanskje du kan arrangere ditt eget kostymeparty der dokke kan kle dokke ut som bandgeeks, då kjem dokke til å kose dokke, alle får viljen sin og alle e gla! Hurra!

Sol Andrea

20.okt.2008 kl.21:30

Ken grine?
En må få lov til å sei ka en meina, og det gjer eg.

Ida

20.okt.2008 kl.21:33

Ja - men det var skulenerd dei meinte. Og sida folk missforsto har dei retta plakatane. Eg tok det som ett eksempel pågrunn av det forrige innlegget ditt. Og eg syns ikkje folk skal klage og syte over sånne ting. For russestyret gjer no alt dei kan for å arrangere noke for oss. Og ka tema det er no vel ikkje så superviktig. Alle blir jo missfornøgde for noke uansett, det e tydligvis ikkje å unngå. Vi skal først og fremst vere der for å vere sosiale, og ingen har sagt at det ikkje blir morsomt å kle seg ut som en skulenerd.

Ingeborg

20.okt.2008 kl.21:38

Og uansett så har vi jo plenty of parties! Altså, man kan ikkje vere fornøgd med alle, og man kan ikkje få 70 eleva til å vere fornøgde for kvart tema som blir valgt..
Vi skal sikkert ha rundt 10-12 festa, so eg lova deg Sol at du blir fornøgd med temaet en gang! :)
Viss ikkje så er det synd for deg, for d e faktisk ikkje lett for festkomiteen å finne noke som passa for alle, d må jo du/dokke og forstå!

Ida

20.okt.2008 kl.21:43

Ja. Men dei forslaga ho Mariam kom med e jo skulenerda. Så du har jo mange valg innafor det temaet.

anonym

20.okt.2008 kl.21:57

hehe, so dokke skal ha kostymeparty der, ja! d blir sikkert digg sol. en dath wader og ei prinsesse på en hybel. da kjem du sikkert til å angre på at du ikkje kom på en fest der folk e for å kose seg og ikkje på en fest der d e streiketistand. d blir jo litt kjipt..

Sol Andrea

20.okt.2008 kl.22:01

du har misforstått so jævlig, du.. Saken e ikkje at vi hadde plana om å kle oss ut som allverdens figura. Saken e at det fins meir enn en type nerd, og at ikkje alle har lyst til å vere den stereotype skulenerden med brille, tannregulering og fregne.

Trur ikkje folk kosa seg so jævlig viss du har tenkt å komme og rakke ned på dei som ikkje e skulenerd nok for deg

anonym

20.okt.2008 kl.22:04

åhh..no e d eg som grine..der traff du ett ømt punkt..:'(

Ida

20.okt.2008 kl.22:06

Viss man klare å sjå nerd ut, og at folk ser at du e nerd, og ingenting anna, so e vel det greit.

Sol Andrea

20.okt.2008 kl.22:17

E no søren ikkje berre meg ditta handla om

D

21.okt.2008 kl.00:27

"Anonym", du bør forstå at det blir litt sånn når russestyret sei noke anna enn ka dei har bestemt egentlig. Dei bør kunne ta litt sjølkritikk der. Tydeligvis var det en glipp. No e no det bra at det har blitt retta opp i. So kan en syns det en vil om det faktiske tema.

Ser tingen med at et meir generelt tema kunne gjort det litt meir kreativt, og ser ikkje heilt for meg at noken kunne finne ut at dei ville vere "prinsessenerd". Eg trur dei fleste kunne holdt seg innafor dei ganske lettfattelige retningslinjene for ka en nerd e.

Men det betyr fint lite når styret har bestemt det dei har bestemt (må understreke at eg sei ditta med null sarkasme då det kan bli oppfatta som kritikk. Russestyret virka som en positiv gjeng).

Sia eg e anonym har eg spart meg for drittkasting, og det syns eg "anonym" òg burde gjort.

Elisabeth

21.okt.2008 kl.09:27

Eg syns ikkje noken skal kritisere temaet. Folk kjem til meg med forslag, og vi bestemte temaet nerd fordi det var MANGE som synest det verkar kjekt. Det er veldig vanskelig å få ca.90 eleva til å bli fornøgd uansett.. men det er bare du Sol som har komt med kritikk, det kunne du latt vere. Kom heller å snakk me meg og spør, istadenfor å legg ut slike innlegg på bloggen din. Kom på festen og ha det kjekt. Hvis du vil kle deg ut som nerda i filmar, som f. eks Ugly Betty, kan du gjere det. Bare at en ser at du e en skulenerd! Man trenge jo ikkje kle seg ut med rutete skjørt, skjorte og knesokka - men ja, at man ser ut som en nerd og ser litt rar ut. Det er litt dumt å lage dårlig stemning. Kom heller me forslag til neste tema, så vi kan oppfylle dine ønsker..

Sol Andrea

21.okt.2008 kl.09:53

Eg skrive ka eg vil på bloggen min, og eg rekna egentlig med at ingeborg fortalte vidare til deg då eg prata med ho på melding. DERFOR gikk eg ikkje direkte til deg etter at eg hadde hatt min siste skuletime og skulle heim og ete middag i går.

Ingeborg

21.okt.2008 kl.11:27

Nei, d gjor eg faktisk ikkje..

kuli:)

21.okt.2008 kl.11:33

:)

Sol Andrea

21.okt.2008 kl.11:40

Nei, då får eg beklage det, da.

Ingeborg

21.okt.2008 kl.13:23

:)

...

21.okt.2008 kl.22:25

Unnskyld meg, men makan til barnslighetar er det lenge sida eg har sett...Ditte her er Sol Andrea sin blogg, ka ho skrive er vel ho og berre ho som bestemme. Det at faktisk då, det som skal vere hinna veninde? kjeme inn hit og kommentera på den måten som blir gjort, er faktisk heilt uhørt.. Ja, sol var kanskje litt negativ i sitt innlegg.. Greit nok det, men det trur eg ho har skjønt.. Det som faktisk stikke meg langt inni hjerterota her, er at Ida, Ingeborg og Elisabeth faktisk går direkte i mot sol.. Synd. Det hadde eg ikkje trudd av voksne? jenter.. Veldig voksent av ingeborg og komme med kommentaren:Kanskje du kan arrangere ditt eget kostymeparty der dokke kan kle dokke ut som bandgeeks, då kjem dokke til å kose dokke, alle får viljen sin og alle e gla! Hurra!.. Vel ka kan eg seie.. Applaus? Litt av ei veninde å skrive noke sant på et kommentarfelt på en blogg.. Ta det opp med veninda di face to face.

Velge å forholde meg anonym...For det her er noken mellom dokke, men det såra faktisk å sjå at dokke kan behandle dokka eiga veninde sann.. Surmuling.. Vi leve i ett fritt land, eigne meininga på sin EGEN blogg er jævla lov!

Ida

22.okt.2008 kl.19:18

Du har jo ingenting med ditta i det heile tatt. Eg har kjent Sol heile livet - vi er naboa, så vi kan krangle så mykje vi vil uten at det e noken som helst hard feelings mellom oss. Berre spørr ho. Såå, vi må jo få lov å vere uenige. At vi svarte ho her, va jo fordi ho tok det opp på sin blogg - så da svarte eg automatisk her! Ditta har ingenting med såring å gjere i det heile tatt! Og det veit Sol veldig veldig godt, like godt som eg gher - ho er veldig sta, og det har ho vert heile livet - og det veit EG. Så ingen tok ditta på noke som helst personlig måte!!!!!

Elisabeth

27.okt.2008 kl.19:15

Anonym: "Velge å forholde meg anonym...For det her er noken mellom dokke"... Hvis du syns ditta her e noke mellom oss, så korfor blanda du deg da når du ikkje har noke me det å gjere? Feigt å ikkje nevne navn, forresten.. greit at du vil støtte Sol, men vi har glemt ditta her og det bør du og gjere!

Skriv en ny kommentar

hits