Enda renere gulv, du liksom

Etter skolen i går bestemte jeg meg for å være skikkelig husmorflink. Jeg laget fiskegratengmiddag til Martin og meg, og etterpå ryddet jeg hele leiligheten, hengte opp nye gardiner, og rydda oppvaskmaskina. Og så bestemte jeg meg for å vaske gulvet. Siden vi ikke har støvsuger kostet jeg opp det verste først (sånn som kattematen til Flush, som hun ikke liker å ha i skåla).

Så fant jeg fram vår nye JIF mopp. Den med vinklet moppeplate. Det viste seg at mikrofibervåtmoppen ikke fulgte med, så derfor måtte jeg greie meg med å tørrmoppe. Vi har jo ikke søla noe på gulvet, så det burde fungere greit. Etter tre sekunder med sveiping på gulvet kom imidlertid lyden av stein (eller annet rusk, sannsynligvis kattemat) som sitter fast under moppen og blir dratt bortover gulvet. Det hører vi aldri på reklamen! Jeg er overbevist om at vi ikke kan være de eneste som har litt smårusk på gulvet, så jeg skjønner ikke hvordan folk orker å tørrmoppe. Det blir for dumt å støvsuge først, for da er jo alt støvet borte uansett.

I tillegg har vi alle hybelkaninene. Enda en ting vi ikke ser noe til på reklamen. De formerer seg i rekordfart! Og den statiske elektrisiteten som de snakker om på reklamen funker ikke på hybelkaniner. Når så katten i tillegg kommer og skal drepe hybelkaninene, da blir egentlig bare gulvet enda mer støvete enn det var i utgangspunktet.

Nei, jeg liker best å støvsuge. Da havner all dritten på ett sted.

2 kommentarer

Therese

31.okt.2008 kl.19:07

Ta en mopp på før du festa tørrmoppen på, da er der ikkje en lyd ;)
Eg har samme greia!
Funka kjempebra! ;)

Sol Andrea

31.okt.2008 kl.19:12

Har ikkje mopp, for den fulgte ikkje med:p
Men må vel skaffe uansett, så:)

Skriv en ny kommentar

hits