Magevondt

De siste dagene har vært temmelig tunge. Jeg føler meg veldig tappet for energi, og det er vanskelig å konsentrere seg om noe som helst. Passer jo utrolig dårlig nå som vi har ekstra mye prøver og innleveringer!

I tillegg blør jeg neseblod i hytt og pine. Det skal ingenting til før det kommer, og ofte må jeg ligge på rygg i en halvtime før det slutter. Du kan jo selv forestille deg hvor lite gøy det er å skulle fungere normalt på skole, jobb osv når det er sånn.

I går følte jeg meg klar for å dra på skolen i dag, men i ettiden i natt fikk jeg plutselig forferdelig mageknip. Kan aldri huske å ha hatt så innmari vondt i magen noen gang, og jeg lå lenge og vred meg i smerte. Heldigvis avtok smertene etter hvert, men i hele natt ble jeg liggende halvvåken fordi magen aldri ble helt bra. Og den er fremdeles uggen. Jeg har verken spist eller drukket noe spesielt, og det er forferdelig frustrerende å ikke vite hva jeg kan gjøre med det.

Så i dag har vært enda en hjemmedag, med mye tv, litt lekser og ikke noe gøy. Jeg gleder meg til å bli bra igjen!

Setter inn et bilde fra tiendeklasseavslutningen. Jeg rett og slett elsker den kjolen, og skulle gjerne hatt hudfargen igjen (kanskje den Dominikanske Republikk kan hjelpe med her?:p). Underbittet, derimot, det er jeg glad jeg er kvitt:)
n70539048548347562123

3 kommentarer

HornyCookie

20.nov.2008 kl.19:33

Hehe.. så et tre er skog ja? :)

metallicatrollet

20.nov.2008 kl.23:29

Nydelig kjole! :)

Jeanett

21.nov.2008 kl.10:17

Ååh, eg og fekk pluttselig ilt i magen. æsj.

Skriv en ny kommentar

hits